Algemene voorwaarden

Over Mish Mash Design

Met regelmaat loop ik door het bos en neem hier takken mee. Ik zaag echter nooit iets van een boom af. Dit is er afgebroken of gedaan door de bosbeheer. Ik breng daarom nooit beschadigingen aan. 

Ik gebruik alleen geraapt of oud hout en tweedehands producten om mijn producten te vervaardigen, met uitzondering van de bedrading en bevestigingsmaterialen (schroeven etc). 

Voor speciale wensen of vragen kunt u mij bereiken via: info@mishmashdesign.nl

BTW

Alle bedragen die op de website staan zijn inclusief BTW. 
Voor landen buiten de EU reken ik geen btw, maar dit kan mogelijk alsnog via de koerier bij u in rekening worden gebracht. Hiervoor is Mish Mash niet aansprakelijk. 

Betaling

U kunt  vooraf betalen, bij afhalen of  met Ideal. Voor Ideal betalingen werkt Mish Mash met stichting Mollie Payments. Betalingskosten komen voor rekening van Mish Mash, deze worden niet bij u in rekening gebracht.


Alle verkoopprijzen zijn inclusief belasting. Indien er lokale invoerrechten en andere toeslagen van toepassing zijn op uw bestelling komen deze voor rekening van de klant. Mish Mash is hiervoor niet aansprakelijk. Dit is echter in de meeste gevallen alleen van toepassing voor landen buiten de EU.

Verzending

Alle producten worden verzonden met een track & trace nummer. Dit nummer krijgt u meteen opgestuurd als het product is aangeboden aan de pakketleverancier. De verzending doet Mish Mash binnen 5 werkdagen na bestelling van het product. 

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw. Exclusief import verplichtingen en eventuele andere kosten verbonden aan de verzending. 

Mocht u het product beschadigt aankomen, laat mij dit dan binnen 5 werkdagen na aankomst weten via e-mail. Bij sprake van onschuld van de klant komen eventuele aanvullende kosten voor rekening van Mish Mash. Als Mish Mash niet binnen 5 werkdagen op de hoogte wordt gestelt, is Mis Mash niet aansprakelijk. 

Sommige producten zijn dusdanig groot en/of fragiel dat ze in delen worden bezorgt. Het is echter gemakkelijk in elkaar te zetten en komt met een uitleg hoe dit te doen. Mocht dit toch niet lukken, neem contact op en ik verleen graag assistentie. 
(Als het product in delen wordt geleverd, staat dit in de beschrijving van het product)

Terugbetalingen en ruilen

Producten kunnen worden geretourneerd als ze kapot zijn of niet voldoen aan de beloofde verwachtingen (bijvoorbeeld anders zijn dan op aangegeven foto's, verkeerd aangegeven maten etcetera. Kosten ter retournering  komen indien dit het geval is op naam van Mish Mash. 

Retournering door estetische redenen wordt niet geaccepteerd! 

Aanvullende voorwaarden en veelgestelde vragen 

Voor bestellingen uit Amerika en Engeland zorgen we voor de juiste plugs voor stroomaansluiting. Als het land van bestemming niet correct wordt aangegeven, is Mish Mash hiervoor niet verantwoordelijk. 

MISH MASH design is onderdeel van: 

ALDO
Postadres: 
Schrijverspark 151
3901PJ Veenendaal
Btw: NL195147868.B01
Kvk: 50647318

Werkplaats: 
Vuurvlinder 6 
3734 AB Den Dolder

Mail: info@mishmashdesign.nl

© 2015 - 2018 MISH MASH design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel